Blogs

Māmiņu un bērniņu tikšanās 15.jūlijā

Lai nodrošinātu emocionālo  atbalstu, dalītos pieredzē, jaunumos, domās un interesēs, ar panākumiem (saviem un bērnu), tiek organizētas dažādas grupas, vecāku un bērnu tikšanās.

Vakar 15.jūlijā pavadījām jauku dienu pasākumā māmiņām ar bērniņiem ar īpašām vajadzībām. Organizējot vēlējāmies izcelt bērniņu un pamanīt ne tikai savu, bet arī citu bērnu augšanu un attīstību. Vērojām brīnumainos un vienreizējos bērnus, ar guašas krāsām taisījām unikālus bērnu pēdas un rokas nospiedumus, veidojām aprakstus, gatavojām novēlējums viens otram. Skaistos mirkļus katra privātam albumam iemūžināja Laura Appena. Laiks iet un bērni mainās, arī vecāki. Vērtības mainās, mērķi un domas. Bet šis brīdis ir tikai tagad. Tagad bērni ir tieši tādi kādi viņi ir tagad un mēs ar, rīt vairs tādi nebūsim.

Teodora Jura mūzikas nodarbība izvērtās par kopīgu nodarbību visiem. Paldies brīnišķīgajai mūzikas terapeitei Andrai par iespēju baudīt mūziku, būt šeit un tagad, norimties un izjust kopā būšanas brīnumu. Terapija palīdz labāk apzināties pašiem sevi, piedzīvot emocionālu baudījumu, celt pašapziņu, kā arī pārvarēt dažādas krīzes, tā ir dziedinoša un caur to var izdoties ieraudzīt pavisam neparastas un brīnišķas šķautnes.

Ar dvesmu no Francijas dienvidiem starptautiska skaistumkopšanas produktu ražotājfirma L'Occitane pārsteidza māmiņas ar dāvaniņām, vēstot neaizmirst rūpēties par sevi un veltīt laiku savam daiļumam.

Transporta un loģistikas uzņēmums "Vervo" iepriecināja ar praktisku dāvaniņu rūpēs par ģimeni. Kopīgu prieku un būšanu vairoja krāsaini baloni no Teodora Jura fonds.

Paldies atbalstītājiem! Pārsteigumi ir patīkami!

Teodora Jura fonds un vecāki.

Par mums

Satiekot citus vecākus un bērnus ar īpašām vajadzībām, rodas plašāka skaidrība kā palīdzēt gan bērniem, gan vecākiem. Tāpēc Teodora Jura vecāki sadarbībā ar citu bērnu vecākiem ir izlēmuši veidot šo fondu.

Kontakti

Adrese: Misas iela 34-3, Rīga, LV-1058

Telefons: +371 22844298

E-pasts: [email protected]

Ziedojumu konts

LV34HABA0551044217340 
Banka: A/S “Swedbanka”, kods: HABALV2LV
„Teodora Jura fonds”
Reģ. Nr. 40008268573. 

 

©2024 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Teodora Jura fonds

Search