Blogs

Teodora Jura fonds svin Ziemassvētkus un pavada 2018.gadu

Teodora Jura fonds dalībnieki un tuvinieki svin Ziemassvētkus un pavada 2018.gadu. Gads tuvojas beigām un jau tagad redzam, cik piesātināts tas bijis.

Šis ir bijis pirmais pilnais gads Teodora Jura fonda darbībā un šajā gadā akcents tika likts uz vecāku izglītošanu, psiholoģisko atbalstu, mammu resursu apzināšanu, jaunas informācijas sniegšanu un esošās nostiprināšanu. Ar Teodora Jura fonda atbalstu notika gan psiholoģiska atbalsta grupa mammām, gan divi semināri.

Fonds uzskata, ka stipri, zinoši vecāki un tādi, kas pieņēmuši situāciju, ir lemt spējīgi par to, kas bērnam ir vairāk vajadzīgs, kas visai ģimenei un kur meklēt palīdzību un risinājumus. Cerams, ka guvēji bija, un cerams, ka tie bija gan tuvinieki, gan bērni.

Fondiņš 2018.gadā:

  • Saņēmis ziedojumus, tostarp no semināru apmeklētājiem un kompensāciju no Nīderlandes vēstniecības kafijas pauzei seminārā: 2833,17 EUR
  • Izdevis semināros, atbalsta grupām vecākiem, ABM metodei:  1517,20 EUR
  • Izdevis par bankas komisijām: 30,04 EUR
  • Atlikums uz gada beigām: 1425,93 EUR

 Ja vēl kādi izdevumi bija radušies, tad tos valdes locekļi seguši no saviem līdzekļiem.

Pateicamies ik katram ziedotājam. Paldies arī Teodoram Jurim par iedvesmu un cilvēkiem, kas viņam apkārt. Paldies citu bērnu vecākiem, jo māmiņu grupas sniedz ļoti lielu atbalstu un iedrošinājumu ikvienai tās dalībniecei. Tāpēc jaunajā gadā tiek plānota arī atbalsta grupa tēviem

Priecīgus un miera pilnus Ziemassvētkus! 

Jaunajā 2019.gadā novēlām būt atvērtiem- ļauties notikumiem, izbaudīt piedzīvojumus, kā arī pavērot apkārt, kur mūsu rokas, spēks un zināšanas var vairot labo!

 

Teodora Jura fonds valde

Par mums

Satiekot citus vecākus un bērnus ar īpašām vajadzībām, rodas plašāka skaidrība kā palīdzēt gan bērniem, gan vecākiem. Tāpēc Teodora Jura vecāki sadarbībā ar citu bērnu vecākiem ir izlēmuši veidot šo fondu.

Kontakti

Adrese: Misas iela 34-3, Rīga, LV-1058

Telefons: +371 22844298

E-pasts: [email protected]

Ziedojumu konts

LV34HABA0551044217340 
Banka: A/S “Swedbanka”, kods: HABALV2LV
„Teodora Jura fonds”
Reģ. Nr. 40008268573. 

 

©2024 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Teodora Jura fonds

Search