Blogs

Aicinājums dalīties ar stāstiem Pasaules Hospisa un Paliatīvās aprūpes dienas ietvaros

Aicinām gan vecākus gan bērnus ar īpašām vajadzībām dalīties ar stāstiem, sniedzot ieskatu sabiedrībai un palīdzot gūt atbalstu līdzīgām ģimenēm. 

Pasaules Hospisa un Paliatīvās aprūpes dienas, ko atzīmē katru gadu oktobra otrajā sestdienā, ietvaros aicinām vecākus, kuriem ir bērni ar īpašām vajadzībām, nopietnām un hroniskām slimībām dalīties ar savas pieredzes stāstiem, kas ļautu sniegt ieskatu sabiedrībai un palīdzētu gūt atbalstu līdzīgām ģimenēm. Aicinām arī bērnus dalīties ar saviem stāstiem. Stāsti ļaus citām ģimenēm apzināties, ka viņi nav vienīgie, paplašināt redzējumu un rast iespējas.

Lūgums stāstus līdz 31.08.2019. sūtīt uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Stāsti tiks apkopoti un publicēti Pasaules Hospisa un Paliatīvās aprūpes dienas 12.oktobrī ietvaros, kā arī sagatavots izdales materiāls.

Piedāvājam dažus jautājumus pārdomām:

  1. Kad un kā uzzinājāt par slimību?
  2. Kur guvāt atbalstu?
  3. Kā paiet bērna bērnība? Kas iepriecina?
  4. Kādi ir ikdienas izaicinājumi, grūtības?
  5. Ko bērniņš iemāca ģimenei un pasaulei?
  6. Ko vēl gribētu pastāstīt?

“Ikviens bērns ir svētība nevis kļūda.” 

 

Par mums

Satiekot citus vecākus un bērnus ar īpašām vajadzībām, rodas plašāka skaidrība kā palīdzēt gan bērniem, gan vecākiem. Tāpēc Teodora Jura vecāki sadarbībā ar citu bērnu vecākiem ir izlēmuši veidot šo fondu.

Kontakti

Adrese: Misas iela 34-3, Rīga, LV-1058

Telefons: +371 22844298

E-pasts: [email protected]

Ziedojumu konts

LV34HABA0551044217340 
Banka: A/S “Swedbanka”, kods: HABALV2LV
„Teodora Jura fonds”
Reģ. Nr. 40008268573. 

 

©2024 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Teodora Jura fonds

Search