Blogs

Tēvu pārgājiens 3.decembrī 2023

Svētdien, 3.decembrī tēvi devās pārgājienā “Stiprs vēl stiprāks 2023”, lai iepazītos, uzdrošinātos un gūtu pozitīvus iespaidus.

Pārgājiens sākās un beidzās Lilastes vilciena stacijā, maršruts bija iedvesmojošs, skaists. Tas veda gar Garezeriem un jūru. Paldies vadītājam  Miķelim Bendikam - digitālās transformācijas, inovāciju un pārmaiņu ekspertam, biznesa trenerim, sociāli aktīvam cilvēkam un tēvam!

Pārgājienā bija iespēja sapazīties un runāt savā starpā tēviem, kuri ikdienā audzina bērnus ar īpašām vajadzībām. Sniegotais mežs sniedza īpašu noskaņu, spēku un kādi pat izpeldējās dzestrajā jūrā. Atpakaļceļā bija kopīga silta maltīte.

Zīmīgi, ka pārgājiens šogad agrāk nevarēja notikt, bet ir tieši 3.decembrī, kas ir pirmā Advente ar gaidīšanas laiku, iespējams, lai atvērtu sirdis, savu iekšējo pasauli, vairāk dotu un piedotu.

Šī pārgājiena dalībnieku dalības maksa tika ziedota Grupu mājas jauniem cilvēkiem ar ļoti smagiem attīstības traucējumiem celtniecībai, ko organizē un līdzekļus ar kampaņu “Miljons sveču grupu mājai” vāc biedrība „Latvijas Kustība par neatkarīgu dzīvi”. Lai izdodas!

Cerams, ka gūtie iespaidi palīdzēs kādu laiku ikdienā, dos spēku, pildot tēva lomu. Novēlam kā pārgājiena uzdevumos tā dzīvē arī palīdzēt citiem un spēju lūgt palīdzību, ja tā ir nepieciešama.

Teodora Jura fonds

 

Par mums

Satiekot citus vecākus un bērnus ar īpašām vajadzībām, rodas plašāka skaidrība kā palīdzēt gan bērniem, gan vecākiem. Tāpēc Teodora Jura vecāki sadarbībā ar citu bērnu vecākiem ir izlēmuši veidot šo fondu.

Kontakti

Adrese: Misas iela 34-3, Rīga, LV-1058

Telefons: +371 22844298

E-pasts: [email protected]

Ziedojumu konts

LV34HABA0551044217340 
Banka: A/S “Swedbanka”, kods: HABALV2LV
„Teodora Jura fonds”
Reģ. Nr. 40008268573. 

 

©2024 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Teodora Jura fonds

Search