Blogs

Tēvu pārgājiens “Stiprs vēl stiprāks 2023”

Tēvu pārgājiens “Stiprs vēl stiprāks” nu jau kļūst par tradīciju. Arī šogad aicinām uz pārgājienu tēvus, kuri ikdienā rūpējas par bērnu ar īpašām vajadzībām/ invaliditāti, tēvus, kuri zaudējuši bērniņu, ir audžutēvi, adoptētāji vai tie, kuriem bijis kāds pārdzīvojums un vēlas piedzīvot pārgājiena terapiju, būt kopā ar citiem vīriem. 

Vienas dienas Tēvu pārgājiens notiks 3.decembrī pulksten 10:00.

Pārgājienu vadīs: Miķelis Bendiks- digitālās transformācijas, inovāciju un pārmaiņu eksperts, biznesa treneris, sociāli aktīvs cilvēks, entuziastisks tēvs bērniem, tostarp ar īpašām vajadzībām Hermanim.

Ja ir kādi jautājumi, lūgums rakstīt epastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanīt: Aijai Bērziņai, tel.22844298; Miķelim Bendikam tel. 26565606.

Līdzi jāņem laika apstākļiem piemērotu apģērbu un kājās pārgājiena zābakus vai garākus zābakus, kuri būtu ūdens vai mitruma izturīgi. Ja ir vēlēšanās, līdzi var paķert termosu ar karstu dzērienu. Noderēs arī ūdens pudele. Pēc pārgājiena plānota kopīga maltīte.

Tikšanās vieta tiks paziņota pirms pārgājiena.

Pieteikšanās līdz 01.12.2023., rakstot uz epastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. 

Tēvi ikdienā saskaras ar ne mazums grūtībām, izaicinājumiem, vēlmi bēgt, palīdzēt, glābt, atrisināt, slēpties un ne tikai. Pārgājiens tiks veidots tā, lai dalībnieku atdalītu no ikdienas nodarbēm un komforta. Šajā pārgājienā tēvi iepazīs sevi un citus citādi. Caur dabas vidi, sarunām, kopā būšanu ar līdzīgiem tēviem, gūs apziņu par iespējamu atbalstu, vērtībām un uzticēšanos, kas ikdienā stiprinās ģimeni.

Novēlam tēviem enerģijas pilnu- pozitīvas terapijas pargājienu!  

Aija Bērziņa

P.S Paldies Evitai par afišu.

Par mums

Satiekot citus vecākus un bērnus ar īpašām vajadzībām, rodas plašāka skaidrība kā palīdzēt gan bērniem, gan vecākiem. Tāpēc Teodora Jura vecāki sadarbībā ar citu bērnu vecākiem ir izlēmuši veidot šo fondu.

Kontakti

Adrese: Misas iela 34-3, Rīga, LV-1058

Telefons: +371 22844298

E-pasts: [email protected]

Ziedojumu konts

LV34HABA0551044217340 
Banka: A/S “Swedbanka”, kods: HABALV2LV
„Teodora Jura fonds”
Reģ. Nr. 40008268573. 

 

©2024 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Teodora Jura fonds

Search