Blogs

Tēvu pārgājiens “Stiprs vēl stiprāks 2022”

Tēvu pārgājiens “Stiprs vēl stiprāks” nu jau kļūst par tradīciju. Arī šogad aicinām uz pārgājienu tēvus, kuri ikdienā rūpējas par bērnu ar īpašām vajadzībām/ invaliditāti, tēvus, kuri zaudējuši bērniņu, ir audžutēvi, adoptētāji vai tie kuriem bijis kāds pārdzīvojums un vēlas piedzīvot pārgājiena terapiju, būt kopā ar citiem vīriem. 

Tēvu pārgājiens notiks no 10.-11.septembrim 2022.gadā.

Pašlaik pārgājienu rūpīgi plāno biedrības "Atklāj sevi" vadītājs Kaspars Meļņikonis un Helmuts Elksnis.

 Ja ir kādi jautājumi, lūgums rakstīt epastu vai zvanīt: Arinai Brūverei, tel.29890701, Aijai Bērziņai, tel.22844298, Kasparam Meļnikonim 29224474.

Maltītes būs iekļautas, līdzmaksājums būs līdz 25,00 eur, bet tas tiks vēl precizēts tā pat kā maršruts, tikšanās vieta, informācija ar to, ko vēlams ņemt līdzi, kā ģērbties.

Pieteikšanās līdz 05.09.2022, rakstot uz epastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. 

Tēvi ikdienā saskaras ar ne mazums grūtībām, izaicinājumiem, vēlmi bēgt, palīdzēt, glābt, atrisināt, slēpties un ne tikai. Šis pārgājiens arī nebūs viegls - tiks veidots tā, lai dalībnieku atdalītu no ikdienas komforta un mazliet atgrieztu savā pirmatnējā stāvoklī. Šajā pārgājienā tēvi iepazīs sevi un citus citādi. Caur grūtībām, sarunām, jaunām iemaņām, atklāsmēm nonāks uz apziņu par atbalstu, paša spējām, vērtībām un uzticēšanos, kas ikdienā stiprinās ģimeni un, visticamāk, arī citus, ar ko tēvs turpmāk mijiedarbosies.

Novēlam tēviem enerģijas pilnu- pozitīvas terapijas pargājienu!   /organizatori/

 

Papildināts, nosūtot svarīgu informāciju par Tēvu pārgājienuarī uz epastu, katram, kurš pieteicies.

Tiekamies 10. septembrī 10:00 Taurenē. Līdzi jāņem visiem laika apstākļiem piemērotu apģērbu un kājās labāk gumijas zābakus vai garākus zābakus, kuri būtu ūdens vai mitruma izturīgi. Līdzi noteikti vismaz divus rezerves zeķu pārus. Nepieciešams arī guļammais (ja nav savs, tad es varētu aizdot kādam), paklājiņš, bļodiņa, krūzīte, karote, dakšiņa un vēlams arī kabatas nazītis, vai pie jostas pieliekams nazis. Ja ir vēlēšanās, līdzi var paķert termosu ar karstu dzērienu. Noderēs arī ūdens pudele. Alkoholu pārgājiena laikā nelietosim!

Naksņošana visticamāk būs 12-vietīgā armijas tipa teltī, kura ir apkurināma ar krāsniņu vidū, ja būs nepieciešams.

Pirmajā dienā pirmās ēdienreizes būs uzkodu veidā, vakarā kopā vārīsim zupu un varēsim tikt arī pie karsta dzēriena. Brokastīs arī varēsim uzvārīt tēju un sagatavot kaut ko citu garšīgu.

Uz tikšanos! Orgaizatori biedrība "Atklāj sevi"

 

Par mums

Satiekot citus vecākus un bērnus ar īpašām vajadzībām, rodas plašāka skaidrība kā palīdzēt gan bērniem, gan vecākiem. Tāpēc Teodora Jura vecāki sadarbībā ar citu bērnu vecākiem ir izlēmuši veidot šo fondu.

Kontakti

Adrese: Misas iela 34-3, Rīga, LV-1058

Telefons: +371 22844298

E-pasts: [email protected]

Ziedojumu konts

LV34HABA0551044217340 
Banka: A/S “Swedbanka”, kods: HABALV2LV
„Teodora Jura fonds”
Reģ. Nr. 40008268573. 

 

©2024 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Teodora Jura fonds

Search